Del 7 de febrer al 9 de març les Terres de l’Ebre organitzen la dotzena edició de les Jornades Gastronòmiques de la galera, amb més de 40 restaurants unint experiència i saber per oferir una experiència culinària exquisida amb la galera com a protagonista principal.
La Ràpita, l’Ampolla, l’Ametlla de Mar i Alcanar són les poblacions on es podran degustar aquests menús especials. Pel que fa al ventall ofert des de la Ràpita, són vuit els restaurants que oferiran aquests menús de la galera, amb preus que oscil·len entre els 40 i els 50 euros, i que inclouen receptes com la crema de galeres amb galera cruixent, allipebre de rap i galeres amb mongetes, bunyols de galera, galeres a la planxa amb bolets, arròs bomba melós amb galeres i carxofes o les galeres saltades amb calçots. El maridatge d’aquests menús es farà amb vins DO Terra Alta.
La galera és característica de les zones properes a deltes i és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A més, és baixa en calories i de fàcil digestió.
Les jornades gastronòmiques són una oportunitat magnífica per reivindicar la galera com a producte local i de qualitat típic de la mar de les Terres de l’Ebre, així com descobrir-ne les infinites possibilitats que té a l’hora de cuinar-lo.
Podeu consultar l’oferta de les quatre localitats clicant en aquest enllaç.
Arriben les Jornades de la Glera a les Terres de l’Ebre amb més de 40 restaurants participants és un article de EbreDigital.cat.
Del 7 de febrer al 9 de març les Terres de l’Ebre organitzen la dotzena edició de les Jornades Gastronòmiques de la galera, amb més de 40 restaurants unint experiència i saber per oferir una experiència culinària exquisida amb la galera com a protagonista principal.. La Ràpita, l’Ampolla, l’Ametlla de Mar i Alcanar són les poblacions on es podran degustar aquests menús especials. Pel que fa al ventall ofert des de la Ràpita, són vuit els restaurants que oferiran aquests menús de la galera, amb preus que oscil·len entre els 40 i els 50 euros, i que inclouen receptes com la crema de galeres amb galera cruixent, allipebre de rap i galeres amb mongetes, bunyols de galera, galeres a la planxa amb bolets, arròs bomba melós amb galeres i carxofes o les galeres saltades amb calçots. El maridatge d’aquests menús es farà amb vins DO Terra Alta.. La galera és característica de les zones properes a deltes i és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A més, és baixa en calories i de fàcil digestió.. Les jornades gastronòmiques són una oportunitat magnífica per reivindicar la galera com a producte local i de qualitat típic de la mar de les Terres de l’Ebre, així com descobrir-ne les infinites possibilitats que té a l’hora de cuinar-lo.. Podeu consultar l’oferta de les quatre localitats clicant en aquest enllaç.. Arriben les Jornades de la Glera a les Terres de l’Ebre amb més de 40 restaurants participants és un article de EbreDigital.cat.
Del 7 de febrer al 9 de març les Terres de l’Ebre organitzen la dotzena edició de les Jornades Gastronòmiques de la galera, amb més de 40 restaurants unint experiència i saber per oferir una experiència culinària exquisida amb la galera com a protagonista principal. La Ràpita, l’Ampolla, l’Ametlla de Mar i Alcanar són les […] Arriben les Jornades de la Glera a les Terres de l’Ebre amb més de 40 restaurants participants és un article de EbreDigital.cat.
Arriben les Jornades de la Glera a les Terres de l’Ebre amb més de 40 restaurants participants – EbreDigital.cat. ;. Facebook Instagram WhatsApp Telegram YouTube