Els musclos de les Terres de l’Ebre arribaran dimecres als punts de venda després que els productors de les dues badies del delta agrupats a FEPROMODEL hagin avançat quinze dies la campanya d’enguany. Aquesta novetat en el calendari permet allargar la temporada, que culmina tradicionalment a l’agost, i ha estat possible en part gràcies “als […] El musclo del Delta arribarà aquest dimecres als punts de venda avançant en quinze dies l’inici de la temporada és un article de EbreDigital.cat.
Els musclos de les Terres de l’Ebre arribaran dimecres als punts de venda després que els productors de les dues badies del delta agrupats a FEPROMODEL hagin avançat quinze dies la campanya d’enguany. Aquesta novetat en el calendari permet allargar la temporada, que culmina tradicionalment a l’agost, i ha estat possible en part gràcies “als últims aiguats. A finals de febrer vam detectar l’arribada al delta de molts fitoplànctons”, segons explica el gerent de la federació de productors, Gerardo Bonet. I aquest nutrient és precisament un dels elements característics del musclo ebrenc, distingit per “tenir molta carn i ser molt gustós, amb una textura més fina que els altres”. Aquest dilluns “comencem a collir per embalar demà i fer-ho arribar en 24 hores als prop de 30 clients finals que tenim”, entre els quals es troben des de MercaBarna i Mercavalència fins a les grans superfícies com Bon Preu o botigues i restaurants de punts tan allunyats com Valladolid.. La producció d’enguany ha estat de “tres milions de tones. És una una mica més baixa que en campanyes anteriors” i ha necessitat de la compra de “llavors italianes. Això ha fet que s’hagi d’apujar el preu final” als distribuïdors i, de retruc, als consumidors finals. “Enguany el preu estarà per sobre dels cinc euros, depenent de com es faci repercutir”. La comercialitzarà es durà a terme amb la marca pròpia, Marisc Delta de l’Ebre, i amb una marca blanca que porta en tot cas el segell de qualitat dels productors de FEPROMODEL.. “De moment el mercat està reaccionant molt bé”, afirma Bonet, conscient que el seu principal competidor “és el musclo italià. Però ells també hauran d’augmentar el preu de venda. Més enllà d’això, també hi ha els musclos gallecs, que sí que tindran un preu més baix encara que no són un problema per al nostre producte”, conclou Bonet.. El musclo del Delta arribarà aquest dimecres als punts de venda avançant en quinze dies l’inici de la temporada és un article de EbreDigital.cat.
Els musclos de les Terres de l’Ebre arribaran dimecres als punts de venda després que els productors de les dues badies del delta agrupats a FEPROMODEL hagin avançat quinze dies la campanya d’enguany. Aquesta novetat en el calendari permet allargar la temporada, que culmina tradicionalment a l’agost, i ha estat possible en part gràcies “als últims aiguats. A finals de febrer vam detectar l’arribada al delta de molts fitoplànctons”, segons explica el gerent de la federació de productors, Gerardo Bonet. I aquest nutrient és precisament un dels elements característics del musclo ebrenc, distingit per “tenir molta carn i ser molt gustós, amb una textura més fina que els altres”. Aquest dilluns “comencem a collir per embalar demà i fer-ho arribar en 24 hores als prop de 30 clients finals que tenim”, entre els quals es troben des de MercaBarna i Mercavalència fins a les grans superfícies com Bon Preu o botigues i restaurants de punts tan allunyats com Valladolid.. La producció d’enguany ha estat de “tres milions de tones. És una una mica més baixa que en campanyes anteriors” i ha necessitat de la compra de “llavors italianes. Això ha fet que s’hagi d’apujar el preu final” als distribuïdors i, de retruc, als consumidors finals. “Enguany el preu estarà per sobre dels cinc euros, depenent de com es faci repercutir”. La comercialitzarà es durà a terme amb la marca pròpia, Marisc Delta de l’Ebre, i amb una marca blanca que porta en tot cas el segell de qualitat dels productors de FEPROMODEL.. “De moment el mercat està reaccionant molt bé”, afirma Bonet, conscient que el seu principal competidor “és el musclo italià. Però ells també hauran d’augmentar el preu de venda. Més enllà d’això, també hi ha els musclos gallecs, que sí que tindran un preu més baix encara que no són un problema per al nostre producte”, conclou Bonet.. El musclo del Delta arribarà aquest dimecres als punts de venda avançant en quinze dies l’inici de la temporada és un article de EbreDigital.cat.