El Motel Empordà va ser fundat el 1961 a Figueres per Josep Mercader. A partir de productes locals i de temporada, amb imaginació, intel·ligència i sensibilitat, Josep Mercader va portar l’establiment als nivells més alts de la cuina catalana. La combinació d’innovació i tradició, sense perdre l’essència, es reuneix ara en un receptari preparat pel mateix Jaume Subirós amb la voluntat que tothom pugui fer-ho a casa seva. Es tracta de Les receptes del Motel Empordà, publicat per Cal·lígraf.
El Motel Empordà va ser fundat el 1961 a Figueres per Josep Mercader. A partir de productes locals i de temporada, amb imaginació, intel·ligència i sensibilitat, Josep Mercader va portar l’establiment als nivells més alts de la cuina catalana. La combinació d’innovació i tradició, sense perdre l’essència, es reuneix ara en un receptari preparat pel mateix Jaume Subirós amb la voluntat que tothom pugui fer-ho a casa seva. Es tracta de Les receptes del Motel Empordà, publicat per Cal·lígraf.
El Motel Empordà va ser fundat el 1961 a Figueres per Josep Mercader. A partir de productes locals i de temporada, amb imaginació, intel·ligència i sensibilitat, Josep Mercader va portar l’establiment als nivells més alts de la cuina catalana. La combinació d’innovació i tradició, sense perdre l’essència, es reuneix ara en un receptari preparat pel mateix Jaume Subirós amb la voluntat que tothom pugui fer-ho a casa seva. Es tracta de Les receptes del Motel Empordà, publicat per Cal·lígraf.