La 145a edició de Firabril, la Fira de la Mel i l’Oli de Catalunya, ha tancat aquest diumenge amb un balanç molt positiu i una afluència estimada de prop de 20.000 visitants al llarg del cap de setmana. Un èxit que confirma la consolidació del model iniciat l’any passat i el compromís del Perelló amb la promoció del producte local i la dinamització cultural.
Com a les darreres edicions, la fira s’ha estructurat en tres grans zones: la Zona Perelló, amb productors de mel i oli del poble i del territori; la Zona Gastro, amb una potent combinació de gastronomia i música en directe; i la zona d’Artesania, on s’han pogut veure i adquirir productes d’elaboració manual i tradicional.
El showcooking ha estat un dels punts destacats de la Zona Perelló, amb plats elaborats a partir de la mel i l’oli locals, a càrrec de diversos cuiners del territori. Les demostracions han tingut una gran afluència de públic i han servit per valorar la riquesa gastronòmica de quilòmetre zero.
Un dels moments més rellevants de la fira ha estat el nomenament del Crestador-Moliner, figura instaurada l’any passat i que enguany ha reconegut David Mascort i Ordeig, conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, per la seva tasca de suport al món agrari i als productes de proximitat. L’acte va comptar amb una gran participació i va reforçar el missatge de compromís amb el sector primari.
Tampoc hi han faltat els actes més tradicionals com el sorteig del pes en mel i oli, que ha tornat a omplir de gom a gom la fira, en un ambient festiu i familiar.
Enguany, s’ha tornat a apostar fort per la cultura i la música catalana, amb la celebració de la quarta edició de l’Abella Rock, un dels punts àlgids del cap de setmana. El concert ha comptat amb la presència de La Fúmiga, que va fer vibrar el públic assistent, així com les actuacions de MonDJ i Djeidepueblo, que van tancar la nit amb una gran festa.
Amb una estructura clara, continguts renovats i una afluència rècord, Firabril 2025 es confirma com una fira innovadora, fidel als seus orígens però oberta al futur, capaç de fer valdre el seu patrimoni agrícola, gastronòmic i cultural del Perelló i de les Terres de l’Ebre.
L’organització ja ha començat a treballar en la 146a edició de Firabril, amb l’objectiu de seguir consolidant el Perelló com a capital de la mel i l’oli de Catalunya.
Fotos i vídeo: Ajuntament
La 145a edició de Firabril al Perelló supera les expectatives amb gairebé 20.000 visitants (galeria de fotos) és un article de EbreDigital.cat.
La 145a edició de Firabril, la Fira de la Mel i l’Oli de Catalunya, ha tancat aquest diumenge amb un balanç molt positiu i una afluència estimada de prop de 20.000 visitants al llarg del cap de setmana. Un èxit que confirma la consolidació del model iniciat l’any passat i el compromís del Perelló amb la promoció del producte local i la dinamització cultural.. https://ebredigital.cat/wp-content/uploads/2025/04/AQNFuL4FyXS52MmPJ4ay-MH3BQcdzQdu0AmHsgDrJiz2kHQag4rW5E0ViWfGkglMUt6RQKVntBd9XFhSyIWwMwwfgSOaP_9MY73FpTQ-1.mp4. Com a les darreres edicions, la fira s’ha estructurat en tres grans zones: la Zona Perelló, amb productors de mel i oli del poble i del territori; la Zona Gastro, amb una potent combinació de gastronomia i música en directe; i la zona d’Artesania, on s’han pogut veure i adquirir productes d’elaboració manual i tradicional.. El showcooking ha estat un dels punts destacats de la Zona Perelló, amb plats elaborats a partir de la mel i l’oli locals, a càrrec de diversos cuiners del territori. Les demostracions han tingut una gran afluència de públic i han servit per valorar la riquesa gastronòmica de quilòmetre zero.. Un dels moments més rellevants de la fira ha estat el nomenament del Crestador-Moliner, figura instaurada l’any passat i que enguany ha reconegut David Mascort i Ordeig, conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, per la seva tasca de suport al món agrari i als productes de proximitat. L’acte va comptar amb una gran participació i va reforçar el missatge de compromís amb el sector primari.. Tampoc hi han faltat els actes més tradicionals com el sorteig del pes en mel i oli, que ha tornat a omplir de gom a gom la fira, en un ambient festiu i familiar.. Enguany, s’ha tornat a apostar fort per la cultura i la música catalana, amb la celebració de la quarta edició de l’Abella Rock, un dels punts àlgids del cap de setmana. El concert ha comptat amb la presència de La Fúmiga, que va fer vibrar el públic assistent, així com les actuacions de MonDJ i Djeidepueblo, que van tancar la nit amb una gran festa.. Amb una estructura clara, continguts renovats i una afluència rècord, Firabril 2025 es confirma com una fira innovadora, fidel als seus orígens però oberta al futur, capaç de fer valdre el seu patrimoni agrícola, gastronòmic i cultural del Perelló i de les Terres de l’Ebre.. L’organització ja ha començat a treballar en la 146a edició de Firabril, amb l’objectiu de seguir consolidant el Perelló com a capital de la mel i l’oli de Catalunya.. Fotos i vídeo: Ajuntament. La 145a edició de Firabril al Perelló supera les expectatives amb gairebé 20.000 visitants (galeria de fotos) és un article de EbreDigital.cat.
La 145a edició de Firabril, la Fira de la Mel i l’Oli de Catalunya, ha tancat aquest diumenge amb un balanç molt positiu i una afluència estimada de prop de 20.000 visitants al llarg del cap de setmana. Un èxit que confirma la consolidació del model iniciat l’any passat i el compromís del Perelló amb la promoció […] La 145a edició de Firabril al Perelló supera les expectatives amb gairebé 20.000 visitants (galeria de fotos) és un article de EbreDigital.cat.
La 145a edició de Firabril, la Fira de la Mel i l’Oli de Catalunya, ha tancat aquest diumenge amb un balanç molt positiu i una afluència estimada de prop de 20.000 visitants al llarg del cap de setmana. Un èxit que confirma la consolidació del model iniciat l’any passat i el compromís del Perelló amb la promoció del producte local i la dinamització cultural.. https://ebredigital.cat/wp-content/uploads/2025/04/AQNFuL4FyXS52MmPJ4ay-MH3BQcdzQdu0AmHsgDrJiz2kHQag4rW5E0ViWfGkglMUt6RQKVntBd9XFhSyIWwMwwfgSOaP_9MY73FpTQ-1.mp4. Com a les darreres edicions, la fira s’ha estructurat en tres grans zones: la Zona Perelló, amb productors de mel i oli del poble i del territori; la Zona Gastro, amb una potent combinació de gastronomia i música en directe; i la zona d’Artesania, on s’han pogut veure i adquirir productes d’elaboració manual i tradicional.. El showcooking ha estat un dels punts destacats de la Zona Perelló, amb plats elaborats a partir de la mel i l’oli locals, a càrrec de diversos cuiners del territori. Les demostracions han tingut una gran afluència de públic i han servit per valorar la riquesa gastronòmica de quilòmetre zero.. Un dels moments més rellevants de la fira ha estat el nomenament del Crestador-Moliner, figura instaurada l’any passat i que enguany ha reconegut David Mascort i Ordeig, conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, per la seva tasca de suport al món agrari i als productes de proximitat. L’acte va comptar amb una gran participació i va reforçar el missatge de compromís amb el sector primari.. Tampoc hi han faltat els actes més tradicionals com el sorteig del pes en mel i oli, que ha tornat a omplir de gom a gom la fira, en un ambient festiu i familiar.. Enguany, s’ha tornat a apostar fort per la cultura i la música catalana, amb la celebració de la quarta edició de l’Abella Rock, un dels punts àlgids del cap de setmana. El concert ha comptat amb la presència de La Fúmiga, que va fer vibrar el públic assistent, així com les actuacions de MonDJ i Djeidepueblo, que van tancar la nit amb una gran festa.. Amb una estructura clara, continguts renovats i una afluència rècord, Firabril 2025 es confirma com una fira innovadora, fidel als seus orígens però oberta al futur, capaç de fer valdre el seu patrimoni agrícola, gastronòmic i cultural del Perelló i de les Terres de l’Ebre.. L’organització ja ha començat a treballar en la 146a edició de Firabril, amb l’objectiu de seguir consolidant el Perelló com a capital de la mel i l’oli de Catalunya.. Fotos i vídeo: Ajuntament. La 145a edició de Firabril al Perelló supera les expectatives amb gairebé 20.000 visitants (galeria de fotos) és un article de EbreDigital.cat.