L’Ametlla de Mar va viure el passat cap de setmana l’inici de les XIV Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani, coincidint amb la celebració de la Diada de la Tonyina Roja durant dissabte dia 5 i diumenge dia 6, dos dies en els quals es van superar amb escreix les xifres de degustacions de l’any anterior.
A més de l’oferta gastronòmica de setze bars i dinou restaurants que fins al 13 d’abril oferiran tapes i menús amb la tonyina roja com a base, el passat cap de setmana es van viure unes de les jornades gastronòmiques més multitudinàries que es recorden. Així ho expliquen les xifres de degustacions de tonyina en cru (sushi, maki, niguiri, sashimi i tàrtar), que van superar les 9.200 degustacions servides, a les que s’han de sumar 1.500 degustacions de Romesco de tonyina amb patates com a exemple de la gastronomia més tradicional. En total, 10.700 degustacions servides, que incrementen en un 20% aproximat les xifres de 2024.
L’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar també va vendre 1.600 copes de degustació de vins amb la serigrafia del logo turístic. Damià Llaó, gerent de l’Àrea Municipal de Turisme n’ha fet una molt bona valoració, “va anar molt bé i no només a la Diada, sinó que vam complir l’objectiu que la gent vagi als bars i restaurants. S’ha convertit en una festa gastronòmica de molt prestigi, no només les Terres de l’Ebre, sinó a tot Catalunya que hem d’anar millorant”.
La bona climatologia i l’interès per un producte cada cop més preuat, van contribuir als bons resultats. Cal destacar la gran acceptació que van tenir els Tuna Cookings amb el suport d’Expert Serafí i Siemens que van fer possible que els presents assistissin a demostracions dels restaurants Meleta de Romer, Lo Nàutic, l’Astillero, la Subhasta de l’Estany, Circunstuna i el Molí dels Avis.
Molt bones previsions per Setmana Santa
Des de l’Àrea Municipal de Turisme s’han fet molt bones previsions d’ocupació de cara a Setmana Santa i les previsions apunten a uns resultats espectaculars. De fet, tot i que la previsió meteorològica serà complicada fins dimecres, a partir de dijous millora ostensiblement, cosa que ja ha fet incrementar de manera important les reserves d’última hora.
Tant és així que a hores d’ara les reserves d’ocupació als càmpings estan al 90%, als hotels al 85% i als allotjaments d’ús turístic que és més difícil de quantificar el ritme s’ha incrementat en els darrers dies.
Quant al perfil del turista de Setmana Santa que reserva a l’Ametlla de Mar, és molt similar al de l’estiu amb un turisme familiar i grups de joves, un alt percentatge procedent de Catalunya, però també del País Basc, Aragó, Madrid i darrerament s’ha percebut un increment de turisme del País Valencià.
Entre les activitats més sol·licitades destaca el GR-92 o camí de ronda, tot i que el Tuna Tour i altres activitats nàutiques li van al darrere.
Fotos: Ajuntament de l’Ametlla de Mar
La Diada de la tonyina trenca rècords de degustacions és un article de EbreDigital.cat.
L’Ametlla de Mar va viure el passat cap de setmana l’inici de les XIV Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani, coincidint amb la celebració de la Diada de la Tonyina Roja durant dissabte dia 5 i diumenge dia 6, dos dies en els quals es van superar amb escreix les xifres de degustacions de l’any anterior.. A més de l’oferta gastronòmica de setze bars i dinou restaurants que fins al 13 d’abril oferiran tapes i menús amb la tonyina roja com a base, el passat cap de setmana es van viure unes de les jornades gastronòmiques més multitudinàries que es recorden. Així ho expliquen les xifres de degustacions de tonyina en cru (sushi, maki, niguiri, sashimi i tàrtar), que van superar les 9.200 degustacions servides, a les que s’han de sumar 1.500 degustacions de Romesco de tonyina amb patates com a exemple de la gastronomia més tradicional. En total, 10.700 degustacions servides, que incrementen en un 20% aproximat les xifres de 2024.. L’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar també va vendre 1.600 copes de degustació de vins amb la serigrafia del logo turístic. Damià Llaó, gerent de l’Àrea Municipal de Turisme n’ha fet una molt bona valoració, “va anar molt bé i no només a la Diada, sinó que vam complir l’objectiu que la gent vagi als bars i restaurants. S’ha convertit en una festa gastronòmica de molt prestigi, no només les Terres de l’Ebre, sinó a tot Catalunya que hem d’anar millorant”.. La bona climatologia i l’interès per un producte cada cop més preuat, van contribuir als bons resultats. Cal destacar la gran acceptació que van tenir els Tuna Cookings amb el suport d’Expert Serafí i Siemens que van fer possible que els presents assistissin a demostracions dels restaurants Meleta de Romer, Lo Nàutic, l’Astillero, la Subhasta de l’Estany, Circunstuna i el Molí dels Avis.. Molt bones previsions per Setmana Santa. Des de l’Àrea Municipal de Turisme s’han fet molt bones previsions d’ocupació de cara a Setmana Santa i les previsions apunten a uns resultats espectaculars. De fet, tot i que la previsió meteorològica serà complicada fins dimecres, a partir de dijous millora ostensiblement, cosa que ja ha fet incrementar de manera important les reserves d’última hora.. Tant és així que a hores d’ara les reserves d’ocupació als càmpings estan al 90%, als hotels al 85% i als allotjaments d’ús turístic que és més difícil de quantificar el ritme s’ha incrementat en els darrers dies.. Quant al perfil del turista de Setmana Santa que reserva a l’Ametlla de Mar, és molt similar al de l’estiu amb un turisme familiar i grups de joves, un alt percentatge procedent de Catalunya, però també del País Basc, Aragó, Madrid i darrerament s’ha percebut un increment de turisme del País Valencià.. Entre les activitats més sol·licitades destaca el GR-92 o camí de ronda, tot i que el Tuna Tour i altres activitats nàutiques li van al darrere.. Fotos: Ajuntament de l’Ametlla de Mar. La Diada de la tonyina trenca rècords de degustacions és un article de EbreDigital.cat.
L’Ametlla de Mar va viure el passat cap de setmana l’inici de les XIV Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani, coincidint amb la celebració de la Diada de la Tonyina Roja durant dissabte dia 5 i diumenge dia 6, dos dies en els quals es van superar amb escreix les xifres de degustacions de l’any anterior. […] La Diada de la tonyina trenca rècords de degustacions és un article de EbreDigital.cat.
L’Ametlla de Mar va viure el passat cap de setmana l’inici de les XIV Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani, coincidint amb la celebració de la Diada de la Tonyina Roja durant dissabte dia 5 i diumenge dia 6, dos dies en els quals es van superar amb escreix les xifres de degustacions de l’any anterior.. A més de l’oferta gastronòmica de setze bars i dinou restaurants que fins al 13 d’abril oferiran tapes i menús amb la tonyina roja com a base, el passat cap de setmana es van viure unes de les jornades gastronòmiques més multitudinàries que es recorden. Així ho expliquen les xifres de degustacions de tonyina en cru (sushi, maki, niguiri, sashimi i tàrtar), que van superar les 9.200 degustacions servides, a les que s’han de sumar 1.500 degustacions de Romesco de tonyina amb patates com a exemple de la gastronomia més tradicional. En total, 10.700 degustacions servides, que incrementen en un 20% aproximat les xifres de 2024.. L’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar també va vendre 1.600 copes de degustació de vins amb la serigrafia del logo turístic. Damià Llaó, gerent de l’Àrea Municipal de Turisme n’ha fet una molt bona valoració, “va anar molt bé i no només a la Diada, sinó que vam complir l’objectiu que la gent vagi als bars i restaurants. S’ha convertit en una festa gastronòmica de molt prestigi, no només les Terres de l’Ebre, sinó a tot Catalunya que hem d’anar millorant”.. La bona climatologia i l’interès per un producte cada cop més preuat, van contribuir als bons resultats. Cal destacar la gran acceptació que van tenir els Tuna Cookings amb el suport d’Expert Serafí i Siemens que van fer possible que els presents assistissin a demostracions dels restaurants Meleta de Romer, Lo Nàutic, l’Astillero, la Subhasta de l’Estany, Circunstuna i el Molí dels Avis.. Molt bones previsions per Setmana Santa. Des de l’Àrea Municipal de Turisme s’han fet molt bones previsions d’ocupació de cara a Setmana Santa i les previsions apunten a uns resultats espectaculars. De fet, tot i que la previsió meteorològica serà complicada fins dimecres, a partir de dijous millora ostensiblement, cosa que ja ha fet incrementar de manera important les reserves d’última hora.. Tant és així que a hores d’ara les reserves d’ocupació als càmpings estan al 90%, als hotels al 85% i als allotjaments d’ús turístic que és més difícil de quantificar el ritme s’ha incrementat en els darrers dies.. Quant al perfil del turista de Setmana Santa que reserva a l’Ametlla de Mar, és molt similar al de l’estiu amb un turisme familiar i grups de joves, un alt percentatge procedent de Catalunya, però també del País Basc, Aragó, Madrid i darrerament s’ha percebut un increment de turisme del País Valencià.. Entre les activitats més sol·licitades destaca el GR-92 o camí de ronda, tot i que el Tuna Tour i altres activitats nàutiques li van al darrere.. Fotos: Ajuntament de l’Ametlla de Mar. La Diada de la tonyina trenca rècords de degustacions és un article de EbreDigital.cat.