Després de l’apagada massiva que va afectar Espanya, Portugal, Andorra i el sud de França, una de les grans preocupacions és l’estat dels aliments a la nevera. Boticaria García ha llançat un avís clar per evitar problemes de salut: vigila la temperatura del teu frigorífic.
Després de l’apagada massiva que va afectar Espanya, Portugal, Andorra i el sud de França, una de les grans preocupacions és l’estat dels aliments a la nevera. Boticaria García ha llançat un avís clar per evitar problemes de salut: vigila la temperatura del teu frigorífic.
Després de l’apagada massiva que va afectar Espanya, Portugal, Andorra i el sud de França, una de les grans preocupacions és l’estat dels aliments a la nevera. Boticaria García ha llançat un avís clar per evitar problemes de salut: vigila la temperatura del teu frigorífic.. Si el termòmetre de la nevera marca més de 5 °C després de l’apagada, s’han de llençar tots els aliments.. Carns, peixos i sobres: s’han de llençar sense cap dubte.. Iogurts i salses: es poden valorar, però amb molta precaució.. Si no s’ha obert, un congelador ple pot mantenir la temperatura fins a 48 hores.. Si està mig buit, només 24 hores.. Obrir la porta accelera el desglaç i posa en risc els aliments.. No obris la nevera o el congelador si no és estrictament necessari.. Fes un inventari ràpid del que pots salvar i del que has de llençar.. Millor prevenir que curar: un mal aliment pot acabar en diarrees i intoxicacions greus.. Després d’un gran apagada, la prudència amb els aliments és vital per evitar riscos innecessaris.