Roser Reverté, l’estudiant de l’Escola d’Hoteleria Institut Dertosa de Tortosa, ha quedat en segon lloc de la XIII edició del Premi Promeses de l’alta cuina en la final celebrada aquest dimarts a Le Cordon Bleu Madrid, situat al campus de la Universitat Francisco de Vitoria. La primera posició ha estat per a María Bazar Verdes, estudiant del CIFP Paseo das Pontes de La Corunya. Totes dues han competit amb altres vuit candidats de diferents comunitats autònomes en una disputada prova de quatre hores, durant la qual han hagut d’elaborar un plat original.
La guanyadora ha optat per una ‘Daurada amb demi-glace de les seves espines, gamba i hortalisses’, a partir d’una base comuna i ingredients de lliure elecció per a demostrar els seus coneixements i creativitat. La gallega rebrà una beca valorada en 40.000 euros, que li permetrà estudiar l’internacionalment reconegut Grand Diplôme®.
Per la seva banda, Reverté ha optat per una composició anomenada ‘Daurada amb pèsol i carabasseta en tres seqüències’. Gràcies a la seva segona posició, la tortosina ha aconseguit una beca per a cursar un certificat de l’escola valorat en més de 23.000 euros per a cursar un diploma en qualsevol de les especialitats que ofereix Le Cordon Bleu. Després d’obtenir el segon premi, Reverté reconeixia que “encara no puc creure-ho. Aquesta oportunitat m’aportarà moltíssims coneixements i segur que m’ajuda a anar cada vegada més lluny. I això només acaba de començar”.
Un jurat gastronòmic ‘amb estrella’ per a triar al vencedor
Per a la complicada tasca de triar al guanyador, Le Cordon Bleu Madrid ha comptat amb un jurat expert presidit per Javier Olleros, xef del restaurant Culler de Pau (Pontevedra), distingit amb 2 estrelles Michelin i 3 sols Repsol. Amb ell, completaven el jurat convidat Juan Carlos García, xef del Restaurant Vandelvira a Baeza (Jaén), amb una estrella Michelin i un Sol Repsol, i Abraham Rivera, periodista especialitzat en gastronomia, a més del director tècnic de l’Escola el xef Erwan Podoulec i el xef professor Francisco Loira. Per a l’elecció els vencedors d’entre els 10 finalistes d’aquesta edició, el jurat ha considerat diferents aspectes a avaluar com la tècnica, la destresa culinària, la creativitat, la presentació i el sabor de la recepta elaborada.
Tretze anys de la mà de les joves promeses de la gastronomia nacional
El Premi Promeses de l’alta cuina és un certamen d’àmbit nacional nascut fa 13 anys i dirigit a estudiants menors de 26 anys que cursin actualment l’últim any de formació en cuina en qualsevol centre del país i que destaquin per la seva gran passió, la seva visió i creativitat per la cuina. Els centres i escoles de totes les comunitats autònomes secunden any rere any aquest premi i animen als seus alumnes a participar. Després de diverses fases de preselecció, arriben a la gran final davant la pressió d’un exigent jurat, que en edicions anteriors han presidit grans xefs espanyols com Nacho Manzano, Jesús Sánchez, Francis Paniego, Pedro Subijana, Diego Guerrero, Martín Berasategui, Joan Roca, Quique Dacosta i Eduard Xatruch, entre altres.
Roser Reverté, de l’Institut Dertosa, segona en el prestigiós Premi Promeses de l’alta cuina és un article de EbreDigital.cat.
Roser Reverté, l’estudiant de l’Escola d’Hoteleria Institut Dertosa de Tortosa, ha quedat en segon lloc de la XIII edició del Premi Promeses de l’alta cuina en la final celebrada aquest dimarts a Le Cordon Bleu Madrid, situat al campus de la Universitat Francisco de Vitoria. La primera posició ha estat per a María Bazar Verdes, estudiant del CIFP Paseo das Pontes de La Corunya. Totes dues han competit amb altres vuit candidats de diferents comunitats autònomes en una disputada prova de quatre hores, durant la qual han hagut d’elaborar un plat original.. La guanyadora ha optat per una ‘Daurada amb demi-glace de les seves espines, gamba i hortalisses’, a partir d’una base comuna i ingredients de lliure elecció per a demostrar els seus coneixements i creativitat. La gallega rebrà una beca valorada en 40.000 euros, que li permetrà estudiar l’internacionalment reconegut Grand Diplôme®.. Per la seva banda, Reverté ha optat per una composició anomenada ‘Daurada amb pèsol i carabasseta en tres seqüències’. Gràcies a la seva segona posició, la tortosina ha aconseguit una beca per a cursar un certificat de l’escola valorat en més de 23.000 euros per a cursar un diploma en qualsevol de les especialitats que ofereix Le Cordon Bleu. Després d’obtenir el segon premi, Reverté reconeixia que “encara no puc creure-ho. Aquesta oportunitat m’aportarà moltíssims coneixements i segur que m’ajuda a anar cada vegada més lluny. I això només acaba de començar”.. Un jurat gastronòmic ‘amb estrella’ per a triar al vencedor. Per a la complicada tasca de triar al guanyador, Le Cordon Bleu Madrid ha comptat amb un jurat expert presidit per Javier Olleros, xef del restaurant Culler de Pau (Pontevedra), distingit amb 2 estrelles Michelin i 3 sols Repsol. Amb ell, completaven el jurat convidat Juan Carlos García, xef del Restaurant Vandelvira a Baeza (Jaén), amb una estrella Michelin i un Sol Repsol, i Abraham Rivera, periodista especialitzat en gastronomia, a més del director tècnic de l’Escola el xef Erwan Podoulec i el xef professor Francisco Loira. Per a l’elecció els vencedors d’entre els 10 finalistes d’aquesta edició, el jurat ha considerat diferents aspectes a avaluar com la tècnica, la destresa culinària, la creativitat, la presentació i el sabor de la recepta elaborada.. Tretze anys de la mà de les joves promeses de la gastronomia nacional. El Premi Promeses de l’alta cuina és un certamen d’àmbit nacional nascut fa 13 anys i dirigit a estudiants menors de 26 anys que cursin actualment l’últim any de formació en cuina en qualsevol centre del país i que destaquin per la seva gran passió, la seva visió i creativitat per la cuina. Els centres i escoles de totes les comunitats autònomes secunden any rere any aquest premi i animen als seus alumnes a participar. Després de diverses fases de preselecció, arriben a la gran final davant la pressió d’un exigent jurat, que en edicions anteriors han presidit grans xefs espanyols com Nacho Manzano, Jesús Sánchez, Francis Paniego, Pedro Subijana, Diego Guerrero, Martín Berasategui, Joan Roca, Quique Dacosta i Eduard Xatruch, entre altres.. Roser Reverté, de l’Institut Dertosa, segona en el prestigiós Premi Promeses de l’alta cuina és un article de EbreDigital.cat.
Roser Reverté, l’estudiant de l’Escola d’Hoteleria Institut Dertosa de Tortosa, ha quedat en segon lloc de la XIII edició del Premi Promeses de l’alta cuina en la final celebrada aquest dimarts a Le Cordon Bleu Madrid, situat al campus de la Universitat Francisco de Vitoria. La primera posició ha estat per a María Bazar Verdes, […] Roser Reverté, de l’Institut Dertosa, segona en el prestigiós Premi Promeses de l’alta cuina és un article de EbreDigital.cat.
Roser Reverté, l’estudiant de l’Escola d’Hoteleria Institut Dertosa de Tortosa, ha quedat en segon lloc de la XIII edició del Premi Promeses de l’alta cuina en la final celebrada aquest dimarts a Le Cordon Bleu Madrid, situat al campus de la Universitat Francisco de Vitoria. La primera posició ha estat per a María Bazar Verdes, estudiant del CIFP Paseo das Pontes de La Corunya. Totes dues han competit amb altres vuit candidats de diferents comunitats autònomes en una disputada prova de quatre hores, durant la qual han hagut d’elaborar un plat original.. La guanyadora ha optat per una ‘Daurada amb demi-glace de les seves espines, gamba i hortalisses’, a partir d’una base comuna i ingredients de lliure elecció per a demostrar els seus coneixements i creativitat. La gallega rebrà una beca valorada en 40.000 euros, que li permetrà estudiar l’internacionalment reconegut Grand Diplôme®.. Per la seva banda, Reverté ha optat per una composició anomenada ‘Daurada amb pèsol i carabasseta en tres seqüències’. Gràcies a la seva segona posició, la tortosina ha aconseguit una beca per a cursar un certificat de l’escola valorat en més de 23.000 euros per a cursar un diploma en qualsevol de les especialitats que ofereix Le Cordon Bleu. Després d’obtenir el segon premi, Reverté reconeixia que “encara no puc creure-ho. Aquesta oportunitat m’aportarà moltíssims coneixements i segur que m’ajuda a anar cada vegada més lluny. I això només acaba de començar”.. Un jurat gastronòmic ‘amb estrella’ per a triar al vencedor. Per a la complicada tasca de triar al guanyador, Le Cordon Bleu Madrid ha comptat amb un jurat expert presidit per Javier Olleros, xef del restaurant Culler de Pau (Pontevedra), distingit amb 2 estrelles Michelin i 3 sols Repsol. Amb ell, completaven el jurat convidat Juan Carlos García, xef del Restaurant Vandelvira a Baeza (Jaén), amb una estrella Michelin i un Sol Repsol, i Abraham Rivera, periodista especialitzat en gastronomia, a més del director tècnic de l’Escola el xef Erwan Podoulec i el xef professor Francisco Loira. Per a l’elecció els vencedors d’entre els 10 finalistes d’aquesta edició, el jurat ha considerat diferents aspectes a avaluar com la tècnica, la destresa culinària, la creativitat, la presentació i el sabor de la recepta elaborada.. Tretze anys de la mà de les joves promeses de la gastronomia nacional. El Premi Promeses de l’alta cuina és un certamen d’àmbit nacional nascut fa 13 anys i dirigit a estudiants menors de 26 anys que cursin actualment l’últim any de formació en cuina en qualsevol centre del país i que destaquin per la seva gran passió, la seva visió i creativitat per la cuina. Els centres i escoles de totes les comunitats autònomes secunden any rere any aquest premi i animen als seus alumnes a participar. Després de diverses fases de preselecció, arriben a la gran final davant la pressió d’un exigent jurat, que en edicions anteriors han presidit grans xefs espanyols com Nacho Manzano, Jesús Sánchez, Francis Paniego, Pedro Subijana, Diego Guerrero, Martín Berasategui, Joan Roca, Quique Dacosta i Eduard Xatruch, entre altres.. Roser Reverté, de l’Institut Dertosa, segona en el prestigiós Premi Promeses de l’alta cuina és un article de EbreDigital.cat.