Els andreuencs no han començat bé la segona volta: 1 punt en dos partits.. A la cinquena jornada d’aquesta temporada el Sant Andreu va visitar Co...
Amposta ultima els preparatius per a un mes de febrer on l’arròs i la carxofa seran els protagonistes de l’agenda gastronòmica local. Una vintena...
L’atur registrat al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre ha tornat a créixer lleugerament al gener, com ja va passar al desembre. S’han regis...
El madrileny se n'ha anat a terra als entrenaments que s'estan fent a Malàisia El madrileny se n'ha anat a terra als entrenaments que s'esta...
DFactory Barcelona tornarà a ser l'epicentre de la promoció de la igualtat de gènere a l'àmbit empresarial DFactory Barcelona tornarà a ser ...
Un retorn amb més experiència i una visió moderada Un retorn amb més experiència i una visió moderada Un retorn amb més experiència i una ...
El formatge és un dels aliments preferits de moltes persones, que solem consumir gairebé diàriament, ja sigui en entrepans, pizza, pasta, pastiss...
Fa vint-i-quatre anys que a la reserva natural de Sebes, a Flix, hi ha una desena de cavalls de la Camarga que pasturen dividits en dos ramats. M...
L’Aula de Teatre de Figueres va viure, dissabte passat, una jornada molt especial, la Mostra d'hivern, amb motiu de la qual es va programar tot u...